5 ВЛАДИКА у паралелној служби безбедности ДС-а?!

0

Након што је Саша Радуловић, лидер ДЈБ, открио да му је Саша Јанковић док је био на функцији заштитника грађана, рекао да ради за „паралелну службу безбедности коју је 2004. основао ДС“, на површину су испливали многи детаљи везани  за фамозну „паралелну службу безбедности“.

„Рекао ми је да зна да размишљам о подношењу оставке на место министра привреде и да би било добро да о томе добро размислим. Испричао ми је причу како је ДС 2004. кренула у изградњу паралелне службе безбедности, у ствари апарата за праћење и прислушкивање, и да је та служба сада јача, модернија и боље опремљена од државне, и онда је казао: ‘Ми мислимо да не би требало да подносиш оставку на место министра привреде, већ да сачекаш. ‘ Говорио је о томе да треба да се стекну безбедносни и други услови и да је до тада боље да останем унутра…“, навео је између осталог Радуловић.

Поред политичара у „паралелну службу безбедности“ коју је основао ДС су увучени и људи високог клира СПЦ, поједини епископи. Већина тих епископа, протеклих деценија је јавно или тајно подржавала Демократску странку и њену политику. Ови епископи су по ставовима и опредељењу блиски прозападној политици ДС-а, но сем тога су повезани и пријатељским и пословним везама са појединцима из бившег и садашњег ДС-а.

Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*