АИР Србија карте наплаћује скупље људима из Србије него странцима!

0

Не прође много времена, најчешће је реч о тек месец или два, да нам пажњу не привуче неки идиотски потез који направи АИР Србија, како воле власти да јој тепају „националана авио компанија“. Пред крај прошле, 2017. године, пукла је афера око отказа трудним радницима и то преко СМС поруке, а сада смо дошли до сазнања да је АИР Србија способна за још један огроман безобразлук: карте за исте летове наплаћује скупље држављанима Србије него странцима!


Пошто је у питању „национална авио-компанија“ ваљда би било логично да, ако неко треба да добије јефтиније карте, то буду држављани земље одакле авио компанија долази, дакле држављани Републике Србије. Али, не! „Генијалном“ идејом некога из управе ове фирме, карте се наплаћују скупље нашим људима, док је за странце јефтиније!


До овог сазнања случајно је дошло двоје пријатеља. Једна особа живи у Немачкој, тачније у Диселдорфу, а друга у Београду. Kада су истовремено гледали карте за исти лет, схватили су да је ономе ко је у Београду карта осетно скупља, што се може видети на сликама испод.
При томе, ваља напоменути да ИП адреса рачунара са кога се купује карта није битна. Било ко, ако изабере у подешавањима земљу Србију и српски језик, имаће аутоматски скупљу карту! Дакле, иде се на то да се људима из Србије карте наплаћују скупље!

Срам те било, АИР Србијо!

Герила

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*