Албанска деца крадена и продавана у Србији: Ево ко су све Албанци од познатих Срба!

0

Сви смо чули за приче о крађи деце из породилишта која су касније продавана. Знамо за случајеве украдене српске деце која су завршила у албанским породицама, али до сад нисамо знали да су се дешавале крађе и препродаје и у обратном правцу.

Kако наш извор из Албаније наводи, на хиљаде малих Албанаца и Албанки је продато породицама широм некадашње Југославије.

Најпознатији случајеви крађе и препродаје деце су они где су близанци продавани а касније ти исти постајали познате јавне личности. Тако данас имамо читаву плејаду идентичних познатих личности у Србији, на Kосову и у Албанији.

 

Ми ћемо само навести неколико њих, а сличност је више него очигледна тако да се не мора ни доказивати.

Познати српски глумац и ТВ водитељ, Милан Kалинић, је заправо рођени брат близанац познатог албанског политичара Беџета Пацолија. Милан је украден из породилишта у Приштини и проглашен мртвом бебом. После је продат Србима.

Зорана Михаиловић је рођена у породици Тахири у Призрену, као сестра близнакиња Едите Тахири. Одмах након рођења је проглашена мртвом бебом и продата Србима из Тузле. – тврди наш извор из Албаније.

Најочигледнији случај је код Сергеја Трифуновића и Едија Раме. Ту се, како тврди наш извор из Албаније, јасно и недвосмислено види да су у питању браћа близанци. Из породилишта у Тирани од породице Рама, украдено је мушко дете, које је продато негде у Југославију. Kасније се испоставило да је дете продато у Мостар породици Трифуновић и да је то данашњи познати глумац Сергеј.

Milan Kalinić i Sergej Trifunović

Сличност између Сергеја Трифуновића и Едија Раме је толика да је једном приликом Еди Рама платио Сергеју да га мења на једном међународном панелу. Нико од присутних није приметио разлику, мада је Сергеј све време говорио на српском језику.- тврди наш извор из Албаније. Поред тога, очита је разлика између Сергеја и његовог, наводног, брата Бранислава, који уопште не личе међу собом.

 

Сатирични сајт Зицер

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*