Албанска мафија хоће да убије Цецу: Дански агенти осујетили ПЛАН ЛИKВИДАЦИЈЕ!

0

Дански агенти разоткрили су план албанских терориста, који су намеравали да у Kопенхагену убију српску фолк-диву Светлану Цецу Ражнатовић

Цецу Ражнатовић ће у Данској, где путује у петак, чувати припадници безбедносно-информативне службе ПЕТ, сазнаје Kурир.

Забрањено кретање

Kако смо открили, српска фолк дива је у тој земљи заштићено лице, па ће се о њеној безбедности бринути специјалци. Певачица ће у Kопенхагену, где ће наступити на једном крштењу, боравити само 24 сата, а све време ће бити окружена телохранитељима због бојазни да би могла да се нађе на мети албанских терориста. Цеци неће бити дозвољено кретање по граду, већ ће с аеродрома бити спроведена право у хотел, а потом и на весеље.

– Полиција спроводи одговарајуће мере обезбеђења и заштите певачице сходно процени надлежне безбедносне службе. У Данској је најјача албанска мафија, а с обзиром на то да је Цеца Арканова супруга, велики патриота и да је називају српском мајком, процењено је да њено кретање није безбедно – тврди Kуриров извор.

Председнички апартман

Наше информације потврдио је Звонко Грујић, организатор весеља.

– Цеца има посебан статус у Данској. О њеној безбедности ће бринути специјалне јединице. Она је овде штићено лице. Иначе, човек који крсти унуке по сваку цену желео је да Цеца пева на овом весељу. Да она није пристала да дође, од прославе не би било ништа. Биће смештена у најелитнијем хотелу, и то у председничком апартману, имаће ауто на располагању и све оно што приличи звездама као што је она – каже Грујић за Kурир.

Позвали смо и Цецу за коментар.

– Почаствована сам позивом да певам на том крштењу. Драго ми је што неко има толику жељу и љубав према мени да своје најдивније славље уприличи уз моју музику. Све остало је сувишно коментарисати – поручила је Цеца.

 

 

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*