АЛЕН АЗАРИЋ ИЗЛУДЕО ДОKТОРА: Умало туча код Дее и Сарапе

0

Специјалиста опште хирургије и заменик директора KБЦ Драгиша Мишовић др Мома Јаковљевић љутито је напустио Јутарњи програм ТВ Пинк након сукоба са самозваним исцелитељем и наводним доктором природне медицине Аленом Азарићем.

Права драма одиграла се јутрос у јутарњем програму ТВ Пинк након што је Ален Азарић испровоцирао чувеног хирурга др Мому Јаковљевића.

Ален се у програму уживо хвалио како је излечио на стотине хиљада пацијената ок карцинома, што је узнемирило чувеног доктора.

Јаковљевић је прво ћутао, а потом је покушао да објасни да то што Азарић прича и стварна медицина немају везе.

– Ја имам 53.000 пацијената, неколико хиљада је успешно излечено – хвалио се Азарић у Јутарњем програму додајући да има и лек против рака.

– Говорим то већ годинама, битно је отклонити узрок болести. Ја сам имао малигни меланом и излечио сам се, ја сам живи пример – причао је Азарић док га је др Јаковљевић у чуду гледао.

– Фантастичан маркетинг! Имате заиста фантастичан макретинг. Шта сте рекли 53.000 људи? – упитао је др Јаковљевић револтирано Азарића, а потом додао да му је жао неуких људи.

– Жао ми је неуких људи који вам верују. Ви кажете да лечите рак у терминалној фази, знате ли ви шта је то уопште? – видно изнервиран је питао др Јаковљевић госта Јутарњег, док је Азарић тврдио како се сигурно разуме у све што прича.

Међутим, у једном тренутку Јаковљевић је хтео да прекине сваку полемику.

– Повлачим се из дискусије са таквим шарлатаном као што сте ви – рекао је Јаковљевић покушавајући да објасни зашто неће даље да полемише, а Азарић му је поручио да ће га тужити.

– Добићете кривичну пријаву због овог – рекао је Азарић.

Др Мома Јаковљевић је потом ућутао, а Ален Азарић је наставио да прича о својим достигнућима, тврдећи да људи не треба да се „трују“ хемиотерапијом, него да користе његов природан лек.

– Ја имам стотине и стотине хиљада људи који су оздравили, ако то није доказ… – наставио је Азарић.

Ту је Јаковљевић пукао и рекао: „Прво је било 50 сад је на стотине људи. Не могу више да дискутујем…“, рекао је Јаковљевић а потом скинуо бубицу и кренуо напоље. Потом је настао још гори скандал, погледајте:

 

 

Ало

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*