Амбасада Француске у Србији тражи баштована за плату од 750 евра!

0

Амбасада Француске у Србији објавила је оглас за запошљавање баштована на неодређено са пуним радним временом и платом од 750 евра.

Kако се наводи у огласу објављеном на званичној интернет страници амбасаде, тражени кандидат биће задужен за одржавање башти укупне површине 3.500 квадратних метара.

Баштован ће морати да очува специфичност “енглеског врта” и “француског врта” како би сваки од њих задржао свој посебан карактер, у складу са на традицијом француског баштованства, пише у позиву.

Један од послова је и уклањање снега око амбасаде, а баштован је редовно позван као испомоћ у салонима резиденције за разне задатке и/или померање намештаја при званичним пријемима; такође може бити задужен за пријем гардеробе током пријема.

“Kандидати треба да докажу радно искуство у области одржавања паркова и вртова. Приложиће ЦВ који ће приказати њихово претходно радно искуство, као и писмо својих претходних послодаваца. Од кандидата се очекује да буду доступни и дискретни у обављању својих функција”, наводи се у конкурсу.

Рок за пријаву је 17. март а бруто плата износи 749 евра.

 

 

 

Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*