АМЕРИЧKИ АНАЛИТИЧАР: Ротшилди су отровали Скипаља, хоће да изазову ТРЕЋИ СВЕТKИИ РАТ

0

Све су то смислили због профита

Амерички аналитичар Дин Хендерсон оптужио је моћну породицу Ротшилд, за које теоретичари завере тврде да из сенке владају планетом, да стоји иза тровања шпијуна Сергеја Скрипаља (66) и његове ћерке Јулије (33), јер им је циљ био да з ато међународна заједница оптужи Русију.

Милијардерима из САД, како наводи Хендерсон, био је потребан само дан да у свим медијима на западу пласирају вест о умешаности Москве у покушај убиства некадашњег агента. То су владе великог броја држава прихватиле као једину истину, иако није било опипљивих доказа.

Према речима овог аналитичара, Ротшилдима је циљ изазивање светског рата, који би био усмерен на слабљење или уништење Русије јер би то њима донело профит.

– Свако ко би се усудио да доведе у питање наводну руску умешаност у тровање Скрипаља, убрзо је нападан. Најбољи пример је лидер лабуриста у Британији Џереми Kорбин, који је након овог инцидента 4. марта навео како нема довољно доказа за оптужбе против Русије, због чега су убрзо Лондон преплавили плакати на којима је представљен као издајник. Против њега се повела и кампања да је антисемит – истакао је Хендерсон и додао да је на сличан начин прошао и Доналд Трамп, који је најпре чврсто стајао на страни Русије када су у питању Скрипаљеви, истакавши да неће коментарисати тај случај док не види доказе.

– Отишао је толико далеко да је упркос препорукама саветника позвао Путина и честитао му изборну победу. Међутим, одмах после тога видели смо интервју порно-глумице Сторми Данијелс, која је изнела пикантерије о наводној секс-афери с Трампом. Он је затим изашао у јавност с објавом да ће протерати руске дипломате – подсећа Хендерсон и објашњава да је ударна песница Ротшилдових за хушкање Запада против Путина смештена у Атлантском већу, које та породица и финансира.

Подсетимо, прави хаос у свету настао је након тровања Скрипаљевих нервним агенсом новичоком у британском градићу Солсберију. Сергеј Скрипаљ је Рус који је деведесетих година одавао тајне Москве британским обавештајцима из МИ6, а 2010. је размењен са агентима који су на западу радили за Русију. Америка и 19, од 28 земаља ЕУ, оптужиле су Москву да стоји иза тога упркос негирању Kремља, због чега су протерали више од 150 руских агената са својих територија.

Извор:Србија Данас

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*