Амерички антигеј политичар затечен током секса са мушкарцем!

0

Републикански посланик у Охају Вес Гудман, познат по веома конзервативним ставовима, поднео је оставку јер је „ухваћен током секса са мушкарцем у канцеларији“.

Како преноси британски Индепендент, 33-годишњи Гудман је током каријере промовисао „породичне вредности“ и говорио против ЛГБТ заједнице, а званично је оставку поднео због „неприхватљивог понашања“.

На свом Твитер профилу се описао као „Хришћанин. Американац. Конзервативац. Републиканац. Муж“, а редовно је говорио да је једини природни брак онај између мушкарца и жене.

„Здраве, живахне, бујајуће породичне вредности су извор поносне историје Охаја и кључ будуће величине државе“, писало је на сајту његове кампање.

Гудман је био близак сарадник конзервативца Џима Џордана, који се дуго бори против истополних бракова у САД.

Гудман је рекао да „сви уносе своје личне борбе и искушења у јавни живот и да се каје својих поступака“.

„Извињавам се свима које сам изневерио, а сада када отварам ново поглавље у свом животу, молим вас да поштујете моју приватност, као и приватност моје породице и пријатеља“, навео је у писму оставке.

Како пишу медији, Гудман је ухваћен током сексуалног односа у својој канцеларији са мушкарцем који „није запослен у јавној управи“.

Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*