Američki antigej političar zatečen tokom seksa sa muškarcem!

0

Republikanski poslanik u Ohaju Ves Gudman, poznat po veoma konzervativnim stavovima, podneo je ostavku jer je „uhvaćen tokom seksa sa muškarcem u kancelariji“.

Kako prenosi britanski Independent, 33-godišnji Gudman je tokom karijere promovisao „porodične vrednosti“ i govorio protiv LGBT zajednice, a zvanično je ostavku podneo zbog „neprihvatljivog ponašanja“.

Na svom Tviter profilu se opisao kao „Hrišćanin. Amerikanac. Konzervativac. Republikanac. Muž“, a redovno je govorio da je jedini prirodni brak onaj između muškarca i žene.

„Zdrave, živahne, bujajuće porodične vrednosti su izvor ponosne istorije Ohaja i ključ buduće veličine države“, pisalo je na sajtu njegove kampanje.

Gudman je bio blizak saradnik konzervativca Džima Džordana, koji se dugo bori protiv istopolnih brakova u SAD.

Gudman je rekao da „svi unose svoje lične borbe i iskušenja u javni život i da se kaje svojih postupaka“.

„Izvinjavam se svima koje sam izneverio, a sada kada otvaram novo poglavlje u svom životu, molim vas da poštujete moju privatnost, kao i privatnost moje porodice i prijatelja“, naveo je u pismu ostavke.

Kako pišu mediji, Gudman je uhvaćen tokom seksualnog odnosa u svojoj kancelariji sa muškarcem koji „nije zaposlen u javnoj upravi“.

B92

POSTAVI ODGOVOR

*