Амерички медији открили: Хилари је оргијала са Холивудским звездама!

0

Kандидаткиња демократа за председника САД Хилари Kлинтон правила је оргије са холивудским звездама, открива амерички таблоид „Нешенел инквајерер“. Лист је објавио ексклузивну исповест човека који је годинама био задужен за Хиларине личне послове и који тврди да је за њу организовао свингерске забаве са познатим глумцима и продуцентима из Холивуда.

Хиларин асистент такозвани „фиксер“, чије име није објављено, за Kлинтонову је радио од 1991. до 2018, а посао му је био да сакрије прљаве детаље, како из њеног, тако и из живота њеног мужа Била. Он је препричао 12 случајева које је средио, међу којима је и заташкавање дивљих оргија у Холивуду.

– Годинама сам специјално за Хилари тајно организовао раскалашне свингерске журке на високом нивоу. Пошто је Хилари бисексуалка, тражила је да на забаве доведем и глумице и глумце. Журке су биле развратне, а Kлинтонова их је обожавала – казао је извор „Инквајерера“.

Он тврди да Хилари крије да је опседнута сексом. Зато му је плаћала да јој уговара тајне састанке, на којима је имала дивљи секс са познатим женама и мушкарцима. О томе се досад није ништа знало јер су звезде плаћале милионе долара да се приче о оргијама заташкају.

– Холивудске суперзвезде, прсате стриптизете, стрипери, проститутке и људи из америчког подземмља више од две деценије тајно су уплаћивали стотине хиљаде долара медијима и другим организацијама како се никад не би сазнало да су оргијали са Хилари. То је била уређена шема будући да су сви веровали да ће она једног дана постати председница Америке – открио је Хиларин „фиксер“.

Осим тога, он је испричао и да се Хилари тајно састајала са Биловим љубавницама и плаћала им да ћуте о аферама с њеним мужем. Међу љубавницама су биле и глумице, а између осталог и Марки Пост, која је 90-тих глумила у популарној серији „Ноћни суд“.

– Сви састанци су били уређени у строгој тајности. Хилари је претила тим женама да се не приближавају Билу, који је тада већ био председник САД. Свађала се и са фото репортерима који су хтели да објаве његове компромитујуће фотографије. Такође, плаћала је медијима да не објављују приче о курвама са којима је био – сведочи некадашњи асистент могуће председнице САД-а.

Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*