Ана Брнабић нова премијерка Србије!

1

БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић саопштиће име премијера који ће у наредном периоду бити на челу нове Владе Републике Србије.

Биће то 15. по реду мандатар, од 1990. године, када је у Србију уведено вишестраначје.

Последњих дана се спекулисало да највише шанси да буде нови премијер Србије имају: Ана Брнарбић, Ивица Дачић, Милош Вучевић и министар финасија Душан Вујовић.

18.02 – Поштовани грађани Републике Србије. На основу члана 112 Устава Републике Србије, донео сам одлуку о предлогу кандидата за премијера Србије. У складу са циљевима и интересима Србије, уверен сам да доносимо добре резултате. Важно је обезбедити јачање угледа Србије како на Западу тако и на Истоку.. Пред Србијом је даље јачање фискалне одговорности… Будући премијер мораће допринети даљме смањењу незапослености и повећању запослености. Циљ је супустити ниво незапослености на испод 10 одсто… У складу са тим као кандидата за председника Владе Србије предлажем Ану Брнабић.

18.08 – Председник Вучић потписао је захтев парламенту да нови мандатар за председника Владе Србије буде Ана Бранбић.

18.11 – Нова Влада Србије имаће два министарства више… За викенд ће бити познато више информација. На питање шта је рекла Ана Брнабић поводом информације да је мандатар рекла је “ Хвала председниче“, донела је поклон са путовања. Причали смо о циљевима рада будуће Владе Србије.

Курир

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*