Ana Brnabić nova premijerka Srbije!

1

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštiće ime premijera koji će u narednom periodu biti na čelu nove Vlade Republike Srbije.

Biće to 15. po redu mandatar, od 1990. godine, kada je u Srbiju uvedeno višestranačje.

Poslednjih dana se spekulisalo da najviše šansi da bude novi premijer Srbije imaju: Ana Brnarbić, Ivica Dačić, Miloš Vučević i ministar finasija Dušan Vujović.

18.02 – Poštovani građani Republike Srbije. Na osnovu člana 112 Ustava Republike Srbije, doneo sam odluku o predlogu kandidata za premijera Srbije. U skladu sa ciljevima i interesima Srbije, uveren sam da donosimo dobre rezultate. Važno je obezbediti jačanje ugleda Srbije kako na Zapadu tako i na Istoku.. Pred Srbijom je dalje jačanje fiskalne odgovornosti… Budući premijer moraće doprineti daljme smanjenju nezaposlenosti i povećanju zaposlenosti. Cilj je supustiti nivo nezaposlenosti na ispod 10 odsto… U skladu sa tim kao kandidata za predsednika Vlade Srbije predlažem Anu Brnabić.

18.08 – Predsednik Vučić potpisao je zahtev parlamentu da novi mandatar za predsednika Vlade Srbije bude Ana Branbić.

18.11 – Nova Vlada Srbije imaće dva ministarstva više… Za vikend će biti poznato više informacija. Na pitanje šta je rekla Ana Brnabić povodom informacije da je mandatar rekla je “ Hvala predsedniče“, donela je poklon sa putovanja. Pričali smo o ciljevima rada buduće Vlade Srbije.

Kurir

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

*