Анђус о батинању новинара: Стефановић нека буде срећан ако не буде ухапшен!

0

Новинар Дејан Анђус рекао је да Курирове ексклузивне фотографије батинаша који су тукли новинаре у дану када је Александар Вучић положио заклетву и постао председник Србије слика и прилика времена у коме живимо!

Анђус се напоменио да тог дана он није био нападнут, иако је био у групи демонстраната, али да потврђује сазнања до којих је Курир дошао.

„Слажем се са свим оним чињеницама до којих сте дошли. Те фотографије су слика и прилика у коме живимо. Батинама покушавају да заплаше новинаре и ово друштво. А ко су заправо ти батинаши знаће се тек када Александар Вучић оде са власти. Мене су у БИА испитивали, били су врло нејасни, вртели су се у круг. Нису имали аргументе и никоме није било јасно на који сам ја то начин угрозио свој рад или рад неке друге организације“, рекао је Анђус за Курир који је после емисије „Да се не лажемо“ позван информативни разговор у Безбедносно-информативној агенцији који је председнику Србије Александру Вучићу после свега послао јасну поруку.

„Вртиш се у круг, имагинарно владаш“, рекао је новинар и потом објаснио.

„Вучић не зна шта ће са собом. Врти се у круг. Он само изнутра влада, а са стране је немоћан“, објашњава Дејан Анђус.
Он је рекао да се министар унутрашњих послова Небојша Стефановић није до сада огласио овим поводом из овог разлога:

„Стефановић је нико у овом режиму. Мали председник градског одбора. Нека буде срећан ако не буде и сам ухапшен због разних махинација. Његову судбину одређује Александар Вучић. Обичан партијски војник који све ради по налогу Вучића“, рекао је Анђус.

„Мене су у БИА испитивали, били су врло нејасни, вртели су се у круг. Нису имали аргументе и никоме није било јасно на који сам ја то начин угрозио свој рад или рад неке друге организације“, напоменуо је Анђус који је председнику Србије Александру Вучићу после свега послао јасну поруку.

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*