Ања Мандић: Не могу да гледам мог Манду на ТВ

Најпопуларнији мјузикл са Бродвеја "Пепељуга" у српској продукцији имаће премијеру у Сава центру 25. децембра, а улога краљице припала је Ањи Мандић.

0

Глумица народног позоришта за „Курир“ говори о важности бајке за данашње генерације, али и о свом животном сапутнику Милораду Мандићу Манди, који је као Капетан Кука изненада пре шест месеци преминуо на сцени.

– Наша деца немају много прилике да гледају мјузикле. Повратак бајки је веома важна ствар јер најмлађи нараштаји морају да се усредсреде на своје детињство и да поново верују у то да је могуће да се чуда дешавају и да верују у оне наивне приче на којима смо сви ми одрастали. Драго ми је што сам део те чаролије – рекла је Ања.

Она је истакла да је ову улогу доживела као свака мајка.

– Само што ово није посесивна мајка која жели да ожени свог сина и добије унучиће. Она је заљубљена у свог мужа, свом детету жели најбоље, духовита је, ведра и неко ко гура напред.

Мандићева истиче да рад на мјузиклу тражи захтевне певачке нумере и сматра да је одлично што је „Емоушн“ одабрао да, поред глумаца, део тима буду певачи Ана Кокић, Сара Јовановић и Марко Мандић.

– Они раде веома добро. Најправљен је добар однос глумачке и певаче поделе. Сару познајем одраније, заједно сно играле у позоришту. Ану сам толико пута гледала и уживала током њених трансформација у такмичењу на телевизији. Ми се сви знамо из различитих пројеката, уважавамо се и пратимо једни друге. Много смо добар тим – рекла је глумица.

На питање да ли њен син Андрија већ показује глумачке способности, рекла је да је још мали, али да ако изрази жељу да крене стопама родитеља, она ће га подржати.

За неколико дана, 15. децембра, навршиће се пола године од смрти њеног вољеног супруга Манде. Снагу за даље проналази у послу и сталним ангажманима, због којих не може дс одгледа нове епизоде „Село гори, а баба се чешља“, у којима је последњу улогу одиграо Манда.

– Имам много представа на репертоару. Увек сам имала пуно посла и сада не стижем ништа да испратим. Међутим, „Контраст студио“ (продуцентска кућа Радоша Бајића) припремио ми је све епизоде. Одгледаћу их кад будем могла и кад будем била спремна -закључила је глумица.

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*