Балашевић послао поруку Ђорђевићу и кошаркашима пред финале: „Ја ћу да честитам пре дежурних критичара и злобних опаски“

0

Kошаркаши Србије имаће велику подршку и данас у финалу Олимпијских игара у Рију против Сједињених Америчких Држава.

Чувени кантаутор Ђорђе Балашевић је пред меч године послао поруку селектору Александру Ђорђевића и нашим момцима, и то преко ћерке Јелене Бебе Балашевић.

“Ђоле се нервира сто је изгубио број од Саше Ђорђевића а има поруку за њега. Мој налог је свакако одавно постао рент-а-фаце за остатак породице. Сигурна сам ако овде окачим татину поруку Саши да це већ некако стићи до њега и до момака на време”, написала је Беба Балашевић и објавила поруку Ђорђа Балашевића.

У наставку прочитајте писмо које је Беба Балашевић објавила уместо њеног оца.

“Драги мој Господине Ђорђевићу…

Што смо старији, и што те више пратим, све више осећам потребу да те ословим управо тако?

Господине Ђорђевићу,

И, можда је најбоље да ти честитам пре него што дежурни критичари преформулишу своје злобне опаске у хвалоспеве, и пре него што дундлови ослобођени од физичког крену да вас својатају и повлаче по којекаквим салонима и пријемима?

Тако то иде. Сретни верују у бајке. Још сретнији учествују у њима.

Амери ће данас можда дати који поен више од нас, али обојица одавно знамо да се понекад победе ни изблиза не читају са семафора?

Дечаци које си окупио трчали су испод дуге оне твоје “тројке” из Истанбула, пожелевши да им се снови остваре, али из ноћи у ноћ уверавамо се у то да су очито решили да за сваки случај и сами мало пораде на остварењу својих снова? Молим те да им, ако доспеш, пред финале само пренесеш да су овде неки, који су пробдели многа финала, веома, веома, поносни на њих. Што је у земљи у којој понос годинама атрофира, далеко изнад свих легура, химни или застава…

То је четврта степеница победничког постоља…

Пошаљи их, као што си вероватно и планирао, да одиграју тај меч као баскет са ортацима између зграда…
То је, ипак, само игра.,

А ви сте увелико олимпијски шампиони, што се нас тиче…

Пуно вам хвала на томе, твој Ђоле, испред још пар Балашевића, ни не помишљајући да набројим све за које знам да мисле као ми…”.
Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*