БАЛИЈЕ, ОДЛАСКОМ НА ЊЕН КОНЦЕРТ ФИНАНСИРАТЕ ЧЕТНИКЕ! Не заборавите Сребреницу!

0

Многима је и даље национализам у свом негативном значењу изнад музике и песме

Једина српска евровизијска победница, Марија Шерифовић, одржала је спектакуларан концерт у Сарајеву на стадиону Кошево пред 50.000 људи.

Њена популарност и 11 година након победе на најпрестижнијем европском музичком такмичењу не јењава, што говори о њеној посебности и уметности коју ствара.

Ипак, многима је, чини се, национализам у свом негативном значењу изнад музике и добре песме, те су пред концерт Марије Шерифовић на улицама главног града Босне и Херцеговине осванули плакати који то и доказују.

– Балије!!! Одласком на концерт финансирате четнике!!! Дон’т форгет Сребреница (Не заборавите Сребреницу) – пише на плакатима на којима су слике Милорада Додика, Војислава Шешеља, Ратка Младића и Марије Шерифовић.

Члан Одбора за европске интеграције и регионалну сарадњу Републике Српске, Срђан Мазалица, на свом Твитер налогу објавио спорне плакате, написавши:

 

Певачица је имала свој коментар на ову ситуацију:

 

– Сарајлије, као и сви људи из Босне и Херцеговине који су дошли на мој концерт, доказали су да је љубав јача од мржње. Затровани појединци ме не интересују јер су ионако у мањини – изјавила је она за Блиц.

Подсетимо, протеклог викенда је у Крагујевцу, босанска звезда, Дино Мерлин одржао такође велики концерт, без икаквих проблема.

 

Ово је у свом стилу прокоментарисао дежурни коментатор српске збиље (близак свакој власти) Небојша Крстић

 

еспресо

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*