Бане Трифуновић: Мука ми је од Јанковића

0

Глуманц Бранислав Трифуновић некадашњи потписник Апела100 по „хиљадити пут“ у скорије време разочарао се и шокирао поступком лидера ПСГ -а Саше Јанковића!

Овог пута Трифуновића је згрозило то што је Јанковић после огромног скандала који је направила његова жена прошле недеље поново покушавао да се рекламира преко мртвог глумца Небојше Глоговца!

Трифуновић је објавио на свом Твитер налогу текст под насловом „Саша Јанковић поново прича о покојном Глоговцу и сад нам је дефинитивно мука“, а у коментарима које је написао испод он се извињава грађанима што је некада ургирао за Јанковића и представљао га као одличног политичара.

Наиме у двочасовном интервјуу Саше Јанковића за Балкан Инфо имали смо прилику да видимо како Јанковић покушава поново да искористи покојног великана српског глумишта за сопствени маркетинг.

Данас… опет, још једном под утиском… овај… смрти Небојше Глоговца, сам ваљда мало мање толерантан, и данас сам заиста прекршио закон – прешао сам на црвено један пешачки прелаз. И викао ми је са друге стране човек, који такође прелази на црвено, „па зар на црвено??“ Негде сам осетио потребу… нисам њему рекао нема потребе, али ево сада кажем јавно пред свима – да… нико није савршен, и ја ето пређем на црвено. Знате шта, сам ћу да се пријавим и да платим казну што сам прешао на црвено оног момента када Александар Вучић кога смо ухватили са пегланим листићима, са 800 листића у два џака за председничке изборе, па их је онда нека невидљива рука убацила у џакове, само заборавила да пресавије јер не може непресавијен листић да уђе у гласачку кутију. Kад он оде у затвор због те крађе, ево ја ћу да платим казну сам, не треба нико да ми пише пријаву за прелазак на црвено. А не треба прећи на црвено, наравно – рекао је Јанковић.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*