Бекер и Вајда Новаку: Или Пепе или ми!? Бирај!

Весело је код Новака Ђоковића у стручном штабу! Како тврди престижни немачки “Билд”, још увек актуелни тренер другог рекета света Борис Бекер поставио је услов: “Или из стручног штаба иде Пепе Имаз, или ја!”.

0

Новак се наводно чуо са Бекером поводом продужетка сарадње коју дефинитивно жели да настави, али по свему судећи ситуацију затеже бивши тенисер и све би могло да падне у воду због Имаза, поклоника јоге и медитације. Са њим се слаже и други Новаков тренер Марјан Вајда, а њих двојица би пристали и само на то да се умањи улога Шпанца у тиму.

Да ли Немци овом причом дају на значају Бекеру, или у свему има истине испливаће до краја децембра, али неке друге чињенице које указују да није све хармонично су ту. Невоље у рају кренуле су очигледно још после Ролан Гароса, када је Новакова форма пала.

Бекер је и раније наговестио да не функционише све како би требало јер је Новак после Ролан Гароса изгубио фокус, а Имаз, чији је посао да буде нека врста психотерапеута уз коришћење јоге, медитације и чувеног слогана “Мир и љубав”, дошао је управо да му врати мотивацију. За сада резултати нису видљиви за јавност јер је прошло мало времена од када је Шпанац медијски актуелан.

Из Нолетовог ПР тима су поручили да писање „Билда“ није тачно, као и да се на тај начин врши притисак пред коначну одлуку о наставку сарадње између Ђоковића и Бекера.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*