Београдски хиподром: Први интернационални фестивал кућних љубимаца 3 и 4 септембра

0

Први интернационални фестивал кучних љубимаца „Петс анд Фриендс“ биће одржан у суботу и недељу, 3. и 4. септембра, од 10 до 18 часова у парку Београдског хиподрома.

Kако су саопштили организатори, у Србији и региону не постоји слична манифестација и зато је циљ да овај фестивал прерасте у једну од највећих атракција за љубимце и њихове власнике из читаве Европе.

На тој дводневној манифестацији, како је најављено, поред забаве, љубитељи животиња, кинолози, одгајивачи, дресери, ветеринари, произвођачи хране и опреме за љубимце, фелинолози, соколари моћи ће да размене и своја искуства.

Фестивал је и хуманитарног карактер, односно посебна пажња биће посвећена удомљавању паса из београдских азила и сви који удоме неку од напуштених животиња очекују награде и поклон ваучери.

За најмлађе ће бити организоване позоришне представе,необична такмичења, креативне и едукативне радионице и интеракција са љубимцима, школа јахања, мала школа дресуре и одговорног власништва, дружење са кловновима, необичним љубимцима, а моћи ће да се виде и неке животиње које се не срећу често.

Kако је најављено, у суботу 3. септембра биће организована ревија шампионских паса свих раса као и прво ревијално такмичење најбољих гроомера Србије који ће на лицу места бесплатно улепшавати љубимце, док ће ветеринари вршити бесплатне прегледе, а познати домаћи кинолози и одгајивачи разговорати са заинтересованим посетиоцима.За недељу, други дан, заказана је изложба мачака.

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*