Београдски синдикат: Вучић је хтео да га подржимо али…

0

Лакше је да живим без новца него без идеала. Па, не живи се само од пара. Мора човек да има и нешто више у себи да би био жив, да би био човек. Иначе само смо број. Бити слободан човек је врло тешко, слобода је робија, то није лака ствар.

„Не капирају да смо ми људи испод радара. Ми смо класичан пример слободних људи који само говоре шта мисле“, кажу и позивају се на слободу, бескомпромисност, искреност и истинитост, колико год да кошта.

Шта кажете на поздраве од Вучића?

Феђа: Вучић нас је звао преко неких људи да га подржимо када је долазио на власт, нисмо хтели. Он добро зна ко смо. И ми врло добро знамо ко је он. Требало је само да одиграмо козарачко коло с њим и да та таблоидна стварност у пуном смислу буде остварена.

Огњен: Колико се ова песма тиче њега, толико се тиче и других, он је тренутна – рекао је Огњен као коментар на песму „Систем те лаже“.

Феђа: …Фаца без лица са чарапом на глави тренутно је навукла његову маску, али маске се мењају, а остаје тај безлични капитал који све покреће. Тако да потпуно је небитно. Наши политичари имају евентуално могућност да нас покраду и то је то. А што се тиче вођења спољне и економске политике, потпуно смо колонијализовани – додао је Димовић.

Блиц/Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*