Биткоин конференција завршила у стриптиз клубу

0

Један од највећих скупова у свету о криптовалути биткоин одржан у Мајамију, завршио је забавом у познатом стриптиз клубу.

Организатори Северноамеричке биткоин конференције с 5.000 учесника и 10 сати говора, позвали су на дружење и умрежавање у ноћном клубу, не наводећи да је реч о стриптиз клубу.

Мада током саме забаве за учеснике конференције, која је трајала до 23 часа, није било стриптиза, многи учесници конференције су се осећали нелагодно будући да су келнерице служиле пића у доњем вешу, пренео је данас Блумберг.

Неким учесницима конференцији се идеја ипак допала.

„Ми смо гомила типова у 20-им годинама с многа пара. Ми волимо голе девојке“, рекао је трговац криптовалутиома Џеф Сјкот из Њујорка.

Већина учесника конференцији није била толико одушевљена, будући да се свет критповалута, како улази на легална тржишта, све више суочава с устаљеним правилима понашања у пословању.

Директор Деш кор груп (Дасх Цоре Гроуп), корпорације која је спонзорисала догађај, рекао је да није знао да је журка заказана у стриптиз клубу и додао да је „дубоко разочаран“.

Мо Левин, директор Kиноута (Kеyноте), који је организовао конференцију, испрва је бранио избор места за журке наводећи да је то „идеално за умрежавање“.

Стриптизови су били обустављени до 23 часа, а онима који су остали после тога и којима није било пријатно, није крива конференција, рекао је Левин за Блумберг телефоном.

Пар сати касније променио је став и послао саопштење у којем је навео да је журка у стриптиз клубу била грешка и да конференција тежи томе да буде што инклузивнија и безбеднија.

 

 

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*