Бивши норвешки официр у изборној кампањи: Косово је срце Србије (ВИДЕО)

„Многи Срби мисле да је борба за Косово* изгубљена, али Европа се драстично мења. Елите које су започеле ратове против Југославије и других земаља бивају уздрмане из темеља,“ казао је Кристиан Каш.

0

Норвежанин Кристиан Каш, који се у Србији обрео као некадашњи официр НАТО-а, а након тога постао један од највећих пријатеља српског народа када се уверио да медији не преносе реалну причу са терена, ону која је његов живот променила из корена, није престао да се на свој начин бори за истину, да се она чује и да тако помогне очување Косова и Метохије у оквиру Србије, где једино и припада. Ових дана и он припрема своју кандидатуру за предстојеће изборе али у Норвешкој, где и живи. За прикупљање потписа биће му потребна помоћ свих Срба а за узврат обећава повлачење норвешког признања тзв. „независности“ Косова и Метохије које његова странка сматра дубоко илегалним чином.

Недавно се обратио и српском народу:

„Браћо и сестре, помаже Бог!

Косово је срце Србије, да, могу то са сигурношћу да кажем, Косово је срце Србије!

Драго ми је што могу да објавим да моја странка, Демократе у Норвешкој, која ће бити у трци на норвешким парламентарним изборима у септембру, не подржава рат НАТО алијансе против Југославије.

У нашем програму, констатујемо следеће у вези са Косовом*:

‘Норвешка је такође учествовала у рату НАТО-а у бившој Југославији током 1990-их. Аспекти овог рата се доводе у питање, и стога Демократе не подржавају да Косово буде отцепљено од Србије, као ни да буде издвојено у виду независне Исламске државе.’

Као што можда знате, ја сам парламентарни кандидат Демократа и члан централног одбора ове странке. Ако будем изабран, предложићу повлачење норвешког признања Косова и заменити амбасадора Норвешке у Приштини отправником послова.

Да бих био изабран из округа Јужни Тренделаг, требаће ми 11.500 гласова, и зато апелујем на српске родољубе широм света да буду моји сарадници. Борба за Косово је део веће борбе. Заједно са другим национално-конзервативним странкама широм Европе желимо да уништимо антидемократске структуре ЕУ. Желимо да преузмемо власт од неизабране бриселске елите и да је вратимо народу.

11536505_10153318590725907_886026030305515829_o

Надамо се да ће се родољуби у Србији тек пробудити и рећи НЕ Европској унији, али у овом тренутку они који желе да бране национални суверенитет Србије су мањина у скупштини. Зато се надам да ће српске патриоте следити примере других партија у Европи, у борби за националну демократију. Алтернатива овоме је да се дозволи нашим политичарима да буду робови Брисела са дебелом платом и црним лимузинама са возачем.

Демократе су такође странка са искреним ставом према исламу. Желимо да ограничимо миграције из исламских култура у Европу, колико год је то могуће, јер ислам није у сагласности са било којим обликом толеранције према женама и припадницима мањина.

Одушевљени смо због напретка који видимо код наших братских партија у Европи, и због тога што би Партија за слободу (ПВВ) Герта Вилдерса могла постати највећа партија у холандском парламенту након избора 15. марта.

Многи Срби мисле да је борба за Косово изгубљена, али Европа се драстично мења. Елите које су започеле ратове против Југославије и других земаља бивају уздрмане из темеља, а надам се да ће Доналд Трамп успети да добије битку против неоконзервативних ратних хушкача и војно-индустријског комплекса државе у држави.

ЕУ је на ивици потпуног колапса, а након тога може да наступи нова подела карата за Косово*. Не знам шта би могло бити решење, али ако будем изабран у норвешки парламент, моћи ћу да изнесем ово питање на расправу.

У овом тренутку сам се одрекао много тога да бих се борио за место у норвешком парламенту. Све што радим је добровољно и за то не примам плату. Чак сам се преселио да живим код мајке. Норвешки парламентарни избори су 11. септембра, и пре тога бих желео да дистрибуирам изборни материјал широм Јужног Тренделага, и да посетим све општине. Такође би било добро имати и нешто новца за рекламирање.

Али пре свега желим да ова кампања не буде само за мене. Због тога бих желео да донирам 10 посто од свих донација организацији Срби за Србе, која ради одличан посао на Косову и Метохији.

Мој добар пријатељ Душан Исаиловић, Србин који савршено влада норвешким језиком, је свесрдно пристао да буде српски уредник мојих билтена. Он ће преводити билтене које пишем на норвешком и прилагодити их српском окружењу. Надам се да ће ово за вас бити интересантно.

Живели!“

ИН4С

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*