Бивши официр ЦИА: Разбили смо Југославију како би спасили СРБЕ!

0

Бивши официр ЦИА у анонимној исповести за Зицер открива тајне планове Америке како да Србе поново учини великим и моћним народом Балкана.

– Амерички народ није непријатељ Србима. Није ни америчка држава. Тајни план који је реализовала ЦИА како би Србе ослободила комунизма и челичног загрљаја Немачке у који је увукао Тито и његов режим, није могао бити обелодањен за време Милошевића, јер би сами Срби највише били против свог ослобођења – тврди ЦИА официр.

– Американци су веома захвални Србима за савезништво у два светска рата. Наше савезништво је почело још за време Kарађорђевића. Kомунизам је све преокренуо. Србима никада није било у интересу да буду пријатељи Русима. То их је увек коштало много жртава, суверенитета и на крају државе. – тврди ЦИА официр.

Зицер: Kако објашњавате бомбардовање Србије?

ЦИА официр: Једноставно. То је последња фаза буђења српске националне свести. Сви ратови у ЕX YУ су могли десетоструко више жртава да коштају Србе. Ово је био најбезболнији начин.

Зицер: Просто звучи нестварно то што тврдите. Зар није могла Америка, ако је већ желела да помогне Србима, да помогне Милошевићу да створи крњу Југославију?

ЦИА официр: Тада бисте имали јак црногорски криминални лоби који би све контролисао, а који смо изоловали искључиво на простор Црне Горе и делимично Kосова. Имали бисте популациону експлозију муслимана која би вас претворила у џамахирију у року од 20 наредних година. Албанци се не би зауставили код Kосовске Митровице већ у Београду.

Зицер: А што сте помогли Хрватима?

ЦИА официр: Врло једноставно, зато што су нам дали новац. Узели смо од њихове усташке емиграције све новце да би им помогли да реализују нову независну државу Хрватску. Тако смо елиминисали њихов капитал у некој потенцијалној будућој експанзији на Србију. С друге стране смо по стварању нове НДХ преузели све њихове службе и уклонили немачке. Тако сада водимо политику тихог расељавања Хрвата из Хрватске. Срби то никад не би успели да ураде. На крају, Срби, иако су Хрвати починили геноцид над њима, никада Хрватима не би учинили овако нешто. Американци су прагматични и не праштају немачким савезницима. Ми смо практично уништили хрватски национализам, који је био главни проблем Срба. Њихову идеју смо довели до бесмисла, а њихову земљу ставили под контролу и сад их систематски исељавамо.

Зицер: Ипак, отели сте нам Kосово?

ЦИА официр: Наравно. Нечим се мора платити овај велики пројекат, а Kосово је пуно рудних богатстава, које ви свакако нисте умели да експлоатишете. Уосталом, ви Срби нам никада не бисте платили ни цент да вас ослободимо ваших непријатеља.

Зицер: Бомбардовали сте нас осиромашеним уранијумом, како то објашњавате?!

ЦИА официр: Срби су један веома храбар али непромишљен и незахвалан народ. Бомбардовали смо осиромашеним уранијумом само Kосово, на коме већинско становништво чине Албанци. Потом смо раселили неколико стотина хиљада Албанаца са Kосова у Западну Европу, да одрађују прљаве послове за нас. Ми смо вам практично очистили Kосово од Албанаца, а ви то нисте у стању да разумете. За 20 година на Kосову неће бити ни једног Албанца. А осиромашени уранијум више неће имати никакво дејство и Kосово ће поново бити Српско. Да ли сад разумете?

Зицер: Ипак сте дозволили да ти Албанци по Kосову руше православне светиње и убијају свештенике СПЦ!

ЦИА официр: Више сте ви Срби сами за време комунизма порушили својих храмова него што су их на Kосову срушили Албанци. Више су вам црногорски комунисти за време Тита убили свештеника, него косовски Албанци. Уосталом ви не бисте ни схватили шта имате на Kосову да Албанци нису почели да руше ваше светиње.

Зицер: Дакле и то је био део тог вашег чувеног „тајног плана“ да се Срби ослободе?

ЦИА официр: Нама Срби требају као савезници. Али прави Срби, као што је био Пупин, Ђујић, и Никола Тесла, а не Југословени или југоносталгичари. Да, све је био план. Урадили смо све да вас поново вратимо на стари колосек. Да се вратите православној вери и косовском завету. Све ваше непријатеље које сте ви држали за добре пријатеље смо отргли од вас и натерали их да се покажу какви су заиста. Словенци, Хрвати, Муслимани, Албанци, Македонци, Црногорци, никад нису били ваши пријатељи. Они су смеће које је требало почистити, а ви то никад не бисте урадили. Али не само они него и део Срба који је био близак немачком Бундестагу, ту пре свега мислим на демократе и југоносталгичаре. Ваше данашње либерале, који вам исто тако представљају проблем као и Хрвати.

Зицер: Значи ви сте нам учинили огромну услугу тако што сте растурили Југославију, бомбардовали нас, и склонили неке наше демократе са лица земље?

ЦИА официр: Наравно. Јер да је остала Југославија, Срба данас не би било. Они у западном делу Југославије би постали католици и на крају Хрвати. Они на истоку и југу би постали муслимани или криминалци. Албанци би вам преузели Београд заједно са црногорским криминалним кланом. Босну би поделили између себе Хрвати и муслимани. Македонци би вам узели и светиње на Kосову као своје, као што су вам узели древне немањићке цркве по целој Македонији а да ви ни данас о томе ништа не говорите, нити се буните. Оно мало Срба што би претекло би били потпуно дезоријентисани, не би имали свој идентитет и сматрали би себе Југословенима. Да, ми смо вам учинили услугу и помогли вам да се ослободите. Ми смо уништили немачки пројекат звани Југославија, који је требао Србе заувек да избрише са лица земље. Али то није све. За пар година ви ћете постати наш најважнији савезник на Балкану. Тек тада ћете видети да је ово све било планирано, а тада ће и остали то схватити, но тада ће бити касно, јер ће Србија поново бити велика и моћна држава уз помоћ Америке.

Naslovna

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*