Бора Ђорђевић: „Подржавам мог земљака Бошка!“

0

Бора Ђорђевић, легендарни музичар и певач групе „Рибља чорба”, нема дилеме када је реч о предстојећим председничким изборима у Србији.

Наиме, он је подржао лидера Двери и председничког кандидата Бошка Обрадовића, а за „Ало!” је открио и који су били основни мотиви за ту подршку.

– Зато што ми је земљак – казао је он.

Интересантно је да су и Бора Ђорђевић и Бошко Обрадовић рођени у Чачку и чини се да је то био главни разлог певачу када се одлучивао коме да да подршку. То, ипак, није био и једини мотив

– Двери су потекле из ДСС-а, коме сам ја припадао док сам се бавио политиком, сада се не бавим политиком, сада сам обичан гласач – казао је музичар, који је раније изјавио да су Двери опција која је њему тренутно најближа.

Певач групе „Рибља чорба” није желео да претерано да коментарише противкандидате свог фаворита Бошка Обрадовића, али је једног ипак похвалио.

– Бели је савршен – казао је легендарни музичар, који није остао имун на несвакидашњу кампању Луке Максимовића, познатијег као Љубиша Прелетачевић Бели.

О шансама које лидер Двери има на предстојећим изборима Бора Ђорђевић се није изјашњавао.

– Не бих ја причао даље – казао је он за наш лист.

Подсећања ради, чувени Бора Чорба био је члан ДСС-а, који је напустио 2014. године. Он је тада оценио да је ДСС напустио своју досадашњу политику, па и он напушта ту странку.

– Излазим из ДСС-а зато што не желим да сарађујем са онима који не следе идеје државотворне политике – казао је он.

Поред Боре, председничког кандидата Двери подржао је и спортски ас Тадија Kачар, а ту је и подршка проф. др Јасмине Вујић са Универзитета у Берклију и проф. др Иване Дојчиновић, председнице Друштва физичара Србије.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*