Бошко Обрадовић: Бели и ја заједно против система

"На сваку моју критику о повезаности Вучића са Милом Ђукановићем, Бебом Поповићем и Чедомиром Јовановићем власт је реаговала клеветама и увредама да сам кафански певач са Ибарске магистрале, силеџија који бије жене, да сам амерички плаћеник, усташа. На крају само оптужен и да сам трговац дрогом"

1

Лука Максимовћ, алијас Љубиша Прелетачевић Бели и ја смо на заједничком послу, први наш задатак је да раскринкамо паразитски политички систем и политичку мафију, а затим да уредимо државу и ставимо праве ствари на право место, рекао је лидер Двери и председничи кандидат Бошко Обрадовић.

„Бели је добар момак, креативан у политичкој сатири, али он се не бави политиком и то је његова Ахилова пета“, рекао је Обрадовић за дневни лист Данас. „Његова важна улога је да повуче апстиненте на изборе, али сликовито говорећи ту он стиже до краја пута у борби против овог режима и не може даље. Од тог тренутка су једино Двери кадре да победе Александра Вучића“.

Бошко Обрадовић сматра да Вучић може да победи у првом кругу само уз изборну крађу.

„Чињеница је да он има велики изборни рејтинг, али је то последица мрака у коме ми данас живимо и невиђеног притиска на грађане. У таквој демократији Вучић може само да побеђује. Изборна крађа је у току. Имате бирачки списак који није ажуриран и у који нико није имао увид и у којим је ко зна колико мртвих душа. Имамо нерешено питање гласања у дијаспори и на КиМ“, каже Обрадовић.

Обрадовић је рекао да Двери никоме ко прође у други круг неће дати бланко подршку. Он Вуку Јеремићу и Саши Јанковићу замера што се нису јавно дистанцирали од свега у чему су учествовали.

„Јанковић је по други пут изабран за зашитника грађана захваљујући Александру Вучићу и тада му је Вучић био добар, ништа није говорио о његовом криминалу. Јеремић се није одрекао власти Бориса Тадића, саветничке улоге у његовом кабинету и двоструке министарске улоге у владама ДС које су оставиле веома негативне последице“, рекао је Обрадовић.

Говорећи о нападима на Наташу Јеремић, супругу председничког кандидата Вука Јеремића, Обрадовић је рекао да је и он кроз све то прошао.

„На сваку моју критику о повезаности Вучића са Милом Ђукановићем, Бебом Поповићем и Чедомиром Јовановићем власт је реаговала клеветама и увредама да сам кафански певач са Ибарске магистрале, силеџија који бије жене, да сам амерички плаћеник, усташа. На крају сам оптужен и да сам трговац дрогом“, рекао је Обрадовић.

НЕДЕЉНИК

1 КОМЕНТАР

  1. Исти су им партизански корени. Радиле су њихове породице за онај комунистички систем и те како. Неће Срби белог тита и другове!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*