Бошко Обрадовић: Хвала Хану што нас није позвао на састанак

0

Покрет Двери захвалио се европском комесару за проширење Јоханесу Хану што тај покрет није позвао на састанак и најавио да тај покрет неће отићи на „канабе код бриселског комесара“.

„Не волимо да нас постројавању нижеразредни чиновници бриселског ЦК ЕУ. Мука нам је од њиховог лицемерја – јуче се лижу са Вучићем, данас глуме састанак са опозицијом, а већ шест година фаворизују актуелни режим јер им испуњава све жеље, упркос катастрофалном стању у правосуђу, медијима и борби против криминала и корупције у Србији“, навео је председник Двери Бошко Обрадовић.

Он је рекао да је поента данашњег састанка са Ханом налажење савезника председнику Србије Александру Вучићу за признање независног Косова, брисање преамбуле о Косову и Метохији из Устава и испуњење свих других услова из ЕУ.

„Или, неко можда сматра да су Чедомир Јовановић, Драган Шутановац и Ненад Чанак опозиција Вучићу“, навео је Обрадовић.

Он је навео и да је састанком послата јасна порука бирачима у Србији „ко нема газду у Бриселу, ко није на њиховим јаслама и ко представља праву опозицију у Србији“.

Обрадовић је нагласио да Двери нису антиевропска странка, већ напротив.

„Јоханес Хан и бриселска бирократија су антиевропска власт. Србија је у Европи, Срби су Европљани, ми припадамо европској хришћанској цивилизацији и не смемо да дозволимо да се Европа претвара у нешто друго“, казао је Обрадовић.

Према његовим речима, Двери су данас најмодернији европски покрет у Србији, јер широм европских земаља на изборима све више побеђују политичке опције које имају сличан програм са Дверима и противе се диктатима из Брисела.

Јоханес Хан данас се у Београду састао са представницима Демократске странке, Либерално-демократске партије, Нове странке, Социјалдемократске странке, Лиге социјалдеморката Војводине, Народне странке и Покрета слободних грађана.

(Бета)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*