Бошко Обрадовић опозиционим посланичким групама понудио хитан договор због ситуације у земљи!

Председница скупштине, Маја Гојковић, као и сви народни посланици владајуће гарнитуре, својом одлуком о укидању рада Народне скупштине и признавањем Александра Вучића за председника Републике Србије, који је у исто време и премијер Србије и шеф свих служби безбедности, јасно су се определили на чијој су страни. Сада је ред на нас

0

ПРЕДСЕДНИК Двери, Бошко Обрадовић, упутио је данас позив свим шефовима опозиционих посланичких група, да се хитно састану у Народној скупштини у среду у 10 часова, ради разговора о даљем развоју веома озбиљне друштвено-политичке кризе у Србији.

„Поштоване колеге,

Као шеф посланичке групе Двери, позивам све шефове опозиционих посланичких група на заједнички састанак, који би се одржао у среду у Народној скупштини Републике Србије у 10 часова.

Жеља ми је да заједнички размотримо даљи развој ситуације у вези са протестима студената, блокадом рада Народне скупштине и тоталном блокадом медија са националном фреквенцијом.

Ми као народни посланици имамо обавезу да наставимо са радом и покажемо друштвену одговорност и политичку озбиљност.

Као службеници најважније државне институције не смемо више да дозволимо блокаду најодговорнијег државног апарата.

Нико не може да нам забрани право на рад, посебно не Вучић, који нас није ни изабрао за народне посланике, већ нас је изабрао народ.

Народу смо дужни да успоставимо нормалан систем функционисања у држави.

Зар да гледамо по страни како је један човек узурпирао комплетан живот у Србији?

Ово није тренутак политичког позиционирања међу нама, ово је тренутак који нас опредељује да ли смо део народа који нас је изабрао или део Вучићеве диктаторске власти.

Председница скупштине, Маја Гојковић, као и сви народни посланици владајуће гарнитуре, својом одлуком о укидању рада Народне скупштине и признавањем Александра Вучића за председника Републике Србије, који је у исто време и премијер Србије и шеф свих служби безбедности, јасно су се определили на чијој су страни.

Сада је ред на нас.

Ако народне посланике из редова власти није срамота што примају плату, а не раде ништа, ми као опозиција не би смели тако да се понашамо.

Зато очекујем од Вас да се састанемо у среду и свим снагама покушамо да пронађемо решења за излазак из ове дубоке кризе, коју је овај режим наметнуо свим грађанима Србије“.

Бошко Обрадовић,
шеф посланичке групе Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*