BOŠKO: Smanjite akcize na gorivo i poštujte šta ste govorili kad ste bili opozicija

0

„SNS je 2011. godine podržavao ulične proteste i protivio se represiji, te ih pozivamo da ne budu licemeri i da, sada kada su na vlasti, poštuju ono što su govorili kada su bili opozicija“ – rekao je Obradović.

Lider Dveri je izjavio da protesti građana zbog cena goriva imaju efekta i pozdravio najavu Vlade da će ministar finansija razmotriti smanjenje akciza. Poručio je Vladi da treba više da se bavi svojim poslom, a manje opozicijom.

Ovim putem ih pozivamo da do sledeće srede stvarno smanje cene goriva bez obzira na stav MMF-a i da u međuvremenu ne vrše represiju nad građanima koji protestuju.“ – rekao je Obradović.

On je pročitao nekoliko saopštenja SNS iz 2011. godine u kojima su oni podržavali tadašnje proteste radnika,seljaka i malinara i pozivali vlast da ne vrši represiju, ne šalje i ne zloupotrebljava policiju i ne koristi režimske medije za manipulaciju.

„Mi sad pozivamo SNS da posluša svoje sopstvene savete i saopštenja, ako nisu licemeri“ – rekao je predsednik Dveri i dodao da je SNS pre 7 godina govorio protiv svega onoga što danas oni rade kada su na vlasti.

„Naravno da ćemo kao odgovorna politička stranka reagovati ako Vlada za sedam dana ne smanji akcize.“ – rekao je Obradović.

 

dveri

POSTAVI ODGOVOR

*