Bravo anonimusi: Hakeri oborili 6 Rotšildovih banaka!

0

Kampanja Anonimusa protiv globalnog bankarskog kartela pod nazivom OpIcarus se nastavlja.

Oni su oborili devet Rotšildovih centralnih banaka koje su sada oflajn iz razloga što veruju da je globalni finansijski sistem taj koji stoji iza Novog svetskog poretka i pozvali sve građane sveta da se bore protiv finansijskog sistema koji nas porobljava.

Početak tridesetodnevne kampanje protiv sajtova centralnih banaka širom sveta je počeo sa obaranjem Banke Grčke.

Hakeri su tokom vikenda napali i Centralnu banku Dominikanske republike, Centralnu banku Holandije, Centralnu banku Maldiva i Finansijsku službu Gernzija, navodi se na zvaničnom nalogu @OpIcarus na Tviteru.

„Porobljava nas niz institucija koje se bore za moć, profit i sve ljudske resurse. Ove institucije – fabrike naoružanja, banke i druge finansijske institucije, vladine obaveštajne agencije – formirale su tajnu koaliciju čija korupcija je razotkrivena zahvaljujući WikiLeaks-u i grupi Anonimus. Ova koalicija ima za cilj da očuva moćnike koji deluju kroz MMF, Federalne rezerve i Svetsku banku, a koji predvode Bilderberg grupu i Savet za spoljnu politiku. Gde leži centar te moći? U globalnom finansijskom sistemu u okviru Njujorške berze i Banke Engleske“, navodi se u manifestu.

Nacionalna banka Paname i Centralna banka Kenije su pogođene dan kasnije.

Ono što je do sada bila operacija Anonimusa sada je postala zajednička operacija između Anonimusa i hakerske grupe GhostSquadHackers, pošto je jedan od članova te grupe tvitovao kako je oborio sajt Centralne banke Bosne i Hercegovine i objavio skrinšat koji to potvrđuje.

Na Tviter nalogu @BannedOffline je navedeno da je i Centralna banka Meksika postala meta hakera.

Grupa Anonimus je objavila spisak institucija koji hakeri nameravaju da napadnu, a koji je podeljen u četiri dela: 1) sajtove povezane sa Federalnim rezervama SAD, 2) sajtove povezane sa MMF-om, 3) sajtove povezane sa Svetskom bankom i 4) preko 150 sajtova povezanih sa nacionalnim bankama širom sveta.

Hakeri su u operaciji OpIcarus do sada napali ukupno deset finansijskih institucija koje su naveli u onlajn manifestu, ali pitanje je da li će ovi elitni hakeri uspeti da zaobiđu bezbednosne mere prestižnijih institucija sa svog spiska.
Intermagazin

POSTAVI ODGOVOR

*