Britanska ambasada najavila za danas i sutra nasilne proteste u Beogradu?!

0

Ambasada Velike Britanije u Beogradu na svom zvaničnom internet sajtu upozorila je svoje građane na mogućnost nasilnih demonstracija u srpskoj prestonici 6. i 7. oktobra?!?

Iako se u obaveštenju britanskim građanima koji borave u Srbiji ili žele da je posete navodi da je reč o državi „bez problema“, ambasada upozorava na moguće nasilne proteste u centru Beograda.

„6. i 7. oktobra 2017. godine u centru Beograda planira se nekoliko protesta. Ove demonstracije mogu postati nasilne. Trebalo bi da budete oprezni i izbegavate sve demonstracije“, navodi se u upozorenju britanskim građanima na sajtu ambasade Velike Britanije.

Ovo upozorenje britanske ambasade se bez sumnje odnosi na protest u organizaciji Pokreta slobodnih građana propalog predsedničkog kandidata Saše Jankovića, kome će se prema najavama, priključiti još neke opozicione stranke i njihovi lideri. Takođe, upozorenje se odnosi i na protest pojedinih policijskih i vojnih sindikata zakazan za sutra 7. oktobar u Beogradu.
166518_upozorenje-ambasade_iff
Postavlja se logično pitanje da li to Britanci znaju nešto što mi ne znamo, kad upozoravaju svoje građane na nasilne proteste u Beogradu?

Informer

POSTAVI ODGOVOR

*