Брука: Сајам запошљавања чланова СНС-а у Земуну 11. децембра

0

Земунска служба београдске филијале за запошљавање и Градска општина Земун организују у недељу, 11. децембра, сајам запошљавања. Сајам се одржава у банкет сали хотела Југославија (Булевар Николе Тесле 3) од 10 до 16 часова.

Своју понуду слободних послова на сајму ће представити 32 послодавца, којима је потребно више од 1.050 радника различитих профила и степена квалификација. Посао ће моћи да потраже лекари, медицинске сестре, неговатељице, инжењери, продавци, возачи, шивачи, лимари, вариоци, магационери, али и менаџери разних профила, саветници осигурања, књиговође и други.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своју радну биографију (ЦВ). На штанду Националне службе незапослени и послодавци ће моћи да добију све информације о актуелним програмима НСЗ-а за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању ЦВ-ја.

Наш извор из општинског одбора СНС-а објашњава ко ће све имати предност на сајму запошљавања

– Ово је све бесмислено, већ су унапред предати спискови са именима чланова СРПСKЕ НАПРЕДНЕ СТРАНKЕ послодавцима који ће се представити на сајму запошљавања.

Kао што видите има доста различитих профила, али шта да вам кажем кад је то све једна велика намештаљка.

Најбоље би било да се запослите као возач, па за годину дана да завршите факултет и постанете менаџер као наш председник општине Дејан Матић.

 

Земунске новине.рс

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*