Бујошевић и Стефановић подносе оставке јер РТС губи прво место од ПИНКА!

1

У протеклих месец дана РТС је изгубио доминацију на медијском небу Србије од Пинка. Пре свега у јутрањем програму се десила та промена односа снага. ТВ Прва је такође ојачала новим јутарњим програмом са Јованом и Срђаном који су прешли са Пинка. Док је Жика Шареница појачао ПИНК прешавши са РТС.

По први пут информативне емисије ПИНК-а су победиле РТС. Сваки други дан Пинк доминира над РТС-ом, а и кад РТС води то је за врло малу разлику.
Рат јутарњих програма, ТВ Хепи  са Марићем, Пинка и ТВ Прве је изазвао хаос на РТС-у. Све ове ТВ станице бележе већи раст гледаности у односу на РТС, док ТВ ПИНК убедљиво преузима примат.

Пинк је повремено достизао РТС, но никад није у континуитету данима био изнад РТС по гледаности. Због ове ситуације Генерални директор Радио-телевизије Србије, Драган Бујошевић и Ненад Стефановић, Главни и одговорни уредник Информативног програма, су подносили оставке.
Преузимање доминације ПИНКА над српским медијским небом није пролазни ексцес него трајни поремећај односа снага РТС и Пинка.

Патриот

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*