Бујошевић тера Жику Шареницу са РТС

0

Директор јавног сервиса Драган Бујошевић активно се укључио у изборну кампању на страни опозиције и хоће да отпусти Живорада Николића, аутора и водитеља једне од најгледанијих емисија РТС „Жикине шаренице“, само зато што је у њој недавно гостовао градски менаџер Београда Горан Весић.

Емисија која је емитована протеклог викенда довела је у питање судбину „Жикине шаренице“, а у то се уверио пре две вечери и новинар нашег листа чекајући у реду за карте у Звездара театру на премијери представе „Kорешподенција“ заједно са Бујошевићем. Директор РТС, видно узрујан, све време је причао са неким телефоном, а разговор који је водио текао је дословце овако:

– То је пуцање у ноге! Не може тако! Не може човек да буде и уредник и аутор емисије, а да је на листи неке странке. Он нас је довео у проблем, направио нам је огромну штету, нема појма шта је урадио – причао је Бујке саговорнику, очигледно алудирајући на Жику Шареницу.

Шта се још догађа са овом причом? Kоје су новости са Зораном Марјановићем? Шта је још против Срба говорио Сергеј Трифуновић?

Где се спрема рат? Шта се дешава на забави, шта на естради, шта у Задрузи, а шта у свету и у спорту?

Одговоре на ова, али и многа друга питања прочитајте у викенд издању Српског телеграфа за 3. и 4. фебруар 2018. године, као и на нашем сајту Република.рс.

 

 

Република

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*