Чеда: Ови који протестују су живот Србије – и Вучић треба да их подржи

ОЦЕНИО ДА ЈЕ СРБИЈА ПОЛИТИЧКИ БОЛЕСНА ЗЕМЉА И ДА ЈЕ СВЕ ОСИМ МЛАДИХ - ТРУЛЕЖ

0

ПРЕДСЕДНИК Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић оценио је данас да сви, укључујући и премијера Александра Вучића, морају подржати протесте младих у градовима широм земље наводећи да су они „једини живот Србије“, а да је све остало „трулеж“.

Јовановић је на конференцији за новинаре у Београду казао да су протести младих директна последица неспособности опозиције у Србији да одговори на кључне теме које потресају друштво.

„Та деца су у праву, али за катастрофално стање у земљи није одговоран само Александар Вучић. Сви ми, и сам Вучић, морамо подржати протесте, али странке треба да се држе даље од протеста… Друго је питање захтева учесника протеста, али ту енергију не треба расипати на бесмислице“, оценио је лидер ЛДП.

Јовановић је оценио да је Србија политички болесна земља јер и странке на власти и они који подржавају протесте, траже смену руководства Радио-телевизије Србије.

У око 20 градова Србије већ четири дана протестују углавном млади људи због резултата председничких избора на којима је победио актуелни премијер Србије Александар Вучић.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*