ЦИА отворено стала уз Харадинаја!

0

ЦИА отворено стала уз Приштину и тиме признала да подрива Србију!

меричка централна обавештајна агенција (ЦИА) се и не труди да сакрије да њену пуну подршку има самопроглашено Kосово, напротив!

Само неколико минута након што се јуче косовски премијер Рамуш Харадинај у Вашингтону састао са директором ЦИА Мајком Помпеом, на званичном Твитер налогу ЦИА појавио се низ твитова о Kосову где су се, између осталог, бавили како заставом Kосова, као и тиме како је Kосово добило име.

Пре него што је на Твитеру ЦИА промовисала јужну српску покрајну која је од Србије насилно отета, Харадинај се на друштвеним мрежама хвалио о успешности разговора са директором те агенције.

– Разговарали смо о безбедносним изазовима на Kосову. Приштина и САД су стратешки партнери у многим областима, посебно у безбедности. Kосово је благословено што није само у суочавању са регионалним и глобалним изазовима – написао је Харадинај на свом Фејсбук налогу.

Да је склопљен прави дил на задовољство обе стране, најбоље потврђује то што је у најновијем извештају америчке ЦИА објављена јасна рачуница према којој Kосово и Метохија, заједно са свим својим природним ресурсима, вреде 500 милијарди долара, док остатак Србије, у шта се, наравно, рачуна и АП Војводина, вреди „свега“ 200 милијарди долара! Самом том рачуницом, као што смо јуче писали, стављена је тачка на сваку сумњу о правим разлозима отимања јужне српске покрајине!

Бивши директор ВБА Момир Стојановић каже да све ово што се десило само „говори о реалности“.

– Харадинај није могао да добије визу за САД и онда је напречац добио, како? Kако је он који је проглашен за једну од непожељних особа са Балкана за неколико дана учинио да администрација промени став и да му изда визу, те да се он нађе на молитвеном доручку? Kо му је помогао? Па јасно је и то само показује колико је албански лоби у Вашингтону јак. Ми који се тиме бавимо знали смо то још почетком деведесетих, откад се Америка дубље укључила у кризу на Kосову. Тада су постојали и снимци где на једном од предизборних скупова присуствује Холбрук, Албанци са својим капама и бизнисмени из САД који им дају донације за предизборне активности. Све то није ништа ново, али упозорава Србију да између њих постоје јаки интереси који се своде на новац и да Србија мора да појача свој лоби у Вашингтону – упозорава наш саговорник, па наставља:

– Србија мора да учини оно што су Албанци одавно урадили. Па замислите то да са једним ратним злочинцем седи директор ЦИА и они причају о Kосову, док Срби који благе везе немају са злочинима на Kосову сваког дана добијају неке међународне оптужнице – закључује он.

Отимање вреди 500 милијарди

Kако је „Ало!” јуче објавио, у извештају ЦИА наводи се да Kосово и Метохија, заједно са свим својим природним ресурсима, вреде 500 милијарди долара, а остатак Србије само 200 милијарди. Овим извештајем јасно је стављено до знања шта је прави разлог отцепљења KиМ од Србије.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*