„Чивијашка“ романтика: Запросио девојку на сцени! (ВИДЕО)

Шапчани су препознатљиви по ведром духу и добром расположењу, а од ове године и по романтици. Прве жеље у новој години биле су да се заљубе, ожене, пољубе најлепшу, да буду и даље са својим девојкама.

0

Најромантичнији међу њима ипак је био Александар Мићић, који је своју жељу и остварио, и то у позоришту. Не на представи него на годишњем концерту Културно-уметничког друштва „Хајдук Станко“.

Између две игре, изашао је на сцену и запросио своју девојку Нелу Мехметовић, чланицу ансамбла, са којом је у вези две и по године. Задихана, након игре и од узбуђења, уместо да изговори „да“, успела је да прихвати просидбу само покретом.

„Ни једног тренутка се нисам двоумио, знао сам колико јој значе позорница и ‘Хајдук Станко’. Определио сам се за то, знајући да ће она пре свега бити срећна и да ћемо то памтити цео живот“, каже Александар Мићић.

„Размишљала сам о томе шта се дешава, програм је одједном измењен. Поред мене се нашао мој дечко, који никада није изашао на бину заједно са мном, а камоли играо или нешто друго. Када сам га видела, запитала сам се шта се дешава. Ово је најлепши чин који ми је приређен у животу и то не може нико надмашити“, истиче Нела Мехметовић.

Славље су подредили послу. Он је комунални полицајац, а она менаџер продаје у трговинској кући.

Љубав је покретач, каже шабачки срећан пар. А да бисмо ову годину памтили само по лепим вестима, треба додати и да је Шабац у 2017. години већ богатији за девет беба, пет дечака и четири девојчице.

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*