Чланици Главног одбора Заветника забрањен улазак на КиМ!

0

Српски сабор Заветници обавештава јавност да је вечерас на прелазу Мердаре тзв. Косовска полиција забранила улазак на Косово и Метохију Катарини Комазец, члану Главног одбора Заветника.

Разлог је, како кажу, политички ангажман, а одлуку о забрани уласка “на неодређено време” донео је неко “с врха” тзв. косовских власти.

unnamed

Катарина Комазец је кренула у Штрпце са намером да посети наш народ у енклавама. Она је на свом Фејсбук профилу поручила да ју је тзв. косовска полиција зауставила на административном прелазу Мердаре уз образложење да је забрана дошла „с врха” и да у њиховој бази података пише да јој је забрањен улазак на неодређено време.

“Због свог политичког деловања сматрају ме непријатељем тзв. државе Косово, те ми је због тога забрањен улазак на територију Косова и Метохије. Жао ми је што нећу моћи да посетим нашу Пећку Патријаршију и обиђем своје пријатеље у Брезовици и Штрпцу, како сам планирала овог пута, али сам исто тако поносна што сам на листи непожељних особа тзв. државе Косово и што ме злочинци Тачи и Харадинај сматрају својим непријатељем.”

Ово је велико признање и за њу лично и за Заветнике. Подривање “уставног поретка Репубљике Косова” је наше право и обавеза.

До слободе наше колевке!

Извор: Заветници

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*