Contra Magazin: Глупости Меркелове конкуришу глупостима Хитлеровог Трећег Рајха

0

АУСТРИЈСКИ Contra Magazin објавио је да Немачка Ангеле Меркел – „по ономе што је учинила својој земљи и Европи“ – може „конкурисати Хитлеровом Трећем Рајху“.

Барем по „нивоу глупости“ који је уграђен у њен можда кључни потез.

Contra Magazin одмах наглашава да има у виду „отварање врата Европе мигрантима“, а само `отварање` назива „забијањем коца у само срце Европске уније“.

Овоме је придодао: „Европска унија је постала јагње које су глобалисти жртвовали сопственој жеђи за разарањем“.

Аутор чланка у Contra Magazin – Фил Бутлер – посебно наглашава да је европска миграциона криза достигла своју „критичну тачку“.

По његовој процени, сваки иоле нормалан човек могао је предвидети до чега ће довести улазак у Европу милиона избеглица и економских миграната, а сада је већ јасно и да су мигранти довели поверење Европљана у своје власти“до праве катастрофе по власт“.

Аустријско издање оцењује да је и сама меркелова постала оно жртвено јагње и упозорава:

„Само, глупост немачке канцеларке тек је мали део велике драме њених бриселских колега. Поставља се питање: о чему су они уопште размишљали? Италијански министар унутрашњих послова, матео Салвини, већ је објавио да више неће примити ни један брод из Либије са афричким мигрантима, а на малти су италијанске власти већ предузеле мере против немачких НВО које им помажу“.

Fakti

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*