Contra Magazin: Gluposti Merkelove konkurišu glupostima Hitlerovog Trećeg Rajha

0

AUSTRIJSKI Contra Magazin objavio je da Nemačka Angele Merkel – „po onome što je učinila svojoj zemlji i Evropi“ – može „konkurisati Hitlerovom Trećem Rajhu“.

Barem po „nivou gluposti“ koji je ugrađen u njen možda ključni potez.

Contra Magazin odmah naglašava da ima u vidu „otvaranje vrata Evrope migrantima“, a samo `otvaranje` naziva „zabijanjem koca u samo srce Evropske unije“.

Ovome je pridodao: „Evropska unija je postala jagnje koje su globalisti žrtvovali sopstvenoj žeđi za razaranjem“.

Autor članka u Contra Magazin – Fil Butler – posebno naglašava da je evropska migraciona kriza dostigla svoju „kritičnu tačku“.

Po njegovoj proceni, svaki iole normalan čovek mogao je predvideti do čega će dovesti ulazak u Evropu miliona izbeglica i ekonomskih migranata, a sada je već jasno i da su migranti doveli poverenje Evropljana u svoje vlasti“do prave katastrofe po vlast“.

Austrijsko izdanje ocenjuje da je i sama merkelova postala ono žrtveno jagnje i upozorava:

„Samo, glupost nemačke kancelarke tek je mali deo velike drame njenih briselskih kolega. Postavlja se pitanje: o čemu su oni uopšte razmišljali? Italijanski ministar unutrašnjih poslova, mateo Salvini, već je objavio da više neće primiti ni jedan brod iz Libije sa afričkim migrantima, a na malti su italijanske vlasti već preduzele mere protiv nemačkih NVO koje im pomažu“.

Fakti

POSTAVI ODGOVOR

*