Црна Гора: Окупација на врхунцу!

0

Окупација у Црној Гори на изборни дан заиста достиже свој врхунац.Паника у владајућој Демократској партији Социјалиста достигла је фрапантан ниво!

Наиме Агенција за електронске комуникације и поштанску дјелатност Црне Горе наложила је свим телекомуникационим операторима да искључе могућност коришћења апликација Viber, WhatsApp и других сличних сервиса, који су током дана употријебљене за нежељену комуникацију са корисницима.

Како сазнајемо према налогу Агенције, оператори су дужни да спроведу ту мјеру у складу са Законом о електронским комуникацијама, који предвиђа да је комуникације за потребе директног маркетинга дозвољена само уз претходно прибављену сагласност корисника.

„Могућност коришћења сервиса као што су Viber и WhatsApp биће искључена док Агенција посебним налогом не одреди да се таква забрана суспендује. Компаније Црногорски Телеком, Теленор и М:тел нису уступале податке о својим корисницима и поштују најстроже безбједоносне стандарде и процедуре заштите корисника и њихових података“, наводи се у сопштењу Телекома.

Све што ДПС са својим обавештајно-безбједоносним структурама неможе да исконтролише и цензурише мора бити уклоњено и угашено.

ВИДОВДАН

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*