Crna Gora: Prvi čovek Ulcinja „igrao se rata“ sa zagovornicima prirodne Albanije

0

Dio zaposlenih u Opštini Ulcinj tvrdi da je riječ samo o “roštiljanju“ i turističkoj turi

 Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu pucao je iz vatrenog oružja na svojevrsnom kampovanju pristalica ,,prirodne Albanije“ koje je održano u Crnoj Gori. Oko njega se, kao što se vidi na slici, nalaze osobe u maskirnim uniformama i sa zastavama druge države – Albanije! Inače, klasični vojni kamp na vrhu Rumije, iznad Bara, bio je, tokom vikenda, stjecište osoba u maskirnim uniformama i sa hladnim, ali i vatrenim naoružanjem.
Portal UJEDINJENJE se interesovao u opštini Ulcinj za ovaj događaj. Dobili smo tri odgovora: dio zaposlenih ,,nema pojma“ o čemu se radi; drugi tvrde da je riječ o druženju i roštiljanju; dok treći kažu da su ih posjetili turisti iz Albanije koje su dočekali “rođaci“ iz Ulcinja, odnosno Crne Gore.

Dio “turista“ nosio je majice na kojima su ,,iscrtane“ granice ,,prirodne Albanije“ na kojima se nalaze područja i današnje Crne Gore.

Da li je ovo poklon “domaćih“ Albanaca, koji su presudno doprinijeli stvaranju Nezavisne Države Crne Gore, nekadašnjim jaranima u tom projektu, ostaje da se vidi. Dugi noževi i puške baš i ne lične da olovke kojima je izglasano otcjepljenje od matične države srpskog naroda – Srbije.

Tek, portal UJEDINJENJE vjeruje da bi neke srpske roštiljdžije koje dobro barataju vatrenim oružjem, a ima ih; istog trenutka bili pohapšeni kada bi napravili sličan ,,maskenbal“ u Crnoj Gori. Možda i optuženi za sedam – osam pokušaja državnog udara ili potkopavanja freških temelja suverenosti države čija je prestonica Cetinje.

ujedinjenje.com

POSTAVI ODGOVOR

*