Црна Гора: Траже забрану подизања три прста!

Удружење навијача “Црногорци југ” упутило је писмо Кошаркашком савезу Црне Горе, иритирани потезом чланова младе кошаркашке репрезентације која своје победе слави са подигнута три прста!

0

Удружење навијача “Црногорци југ” упутило је писмо Петру Поповићу, генералном секретару Кошаркашког савеза Црне Горе, иритирани потезом чланова младе кошаркашке репрезентације Црне Горе која своје победе слави са подигнута три прста! Ова “група” моли КС ЦГ да “предузме одређене мере поводом недоличног понашања”.

– То су момци који су изабрани да послуже као пример осталој омладини која сања да обуче дрес Црне Горе. Уколико се овако понашање настави, за њих неће имати ко да навија. Брукају и нас и вас и нашу светињу – Црну Гору, наводе у писму.

Ова прича преселила се и на “Фејсбук”, па се тако на страници “Стари либерал” нашао ироничан осврт на навијачку реакцију. Либерал има “решење”, поручујући да се одузме свима уставом загарантовано право да буду Срби, да сваки спортиста извади чланску карту ДПС-а пре но заигра за репрезентацију (као што су им две трећине колега већ урадиле).

Из врха КСЦГ још нема одговора на писмо, а ни на начин прослављања победа младих кошаркаша Црне Горе. Кулминацију је подигла фотографија на којој кошаркаши јуниори славе златну медаљу на Европском првенству Б дивизије освојену прошлог лета у Скопљу уз високо подигнута три прста. Ђетићи су тада прегазили Украјину 83:72 и на свој начин прославили тријумф.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*