Да је кренула војска из Србије, вратила би се као и воз

0

Косовски председник Хашим Тачи реако је вечерас да је хапшење Марка Ђурића оркестрирано из Србије да би се створила компликована ситуација.

„Ово што се догодило последњих дана на северу, уверен сам кад то кажем, било је оркестрирано од стране државе Србије да би се створила компликована ситуација и припремљени сценарији из Србије“, рекао је Тачи за косовску телевизију.

Према његовим тврдњама, преседник Србије Александар Вучић је „наредио Ђурићу да дође на Косово“.

„Што се тиче претњи из Србије, то су празне претње, да је кренула војска, вратила би се као и воз“, казао је Тачи.

„Вучићеве претње никога не импресионирају, а најмање мене. Нису ме уплашиле ни Вучићеве претње, ни Милошевићеве..“, рекао је он.

Ђурић одговорио: Претрнули смо, што сте пожурили да се повучете?

У праву је потпуно Тачи да смо се сви у Србији уплашили и претрнули од његове велике храбрости и моћне силе и снаге, изјавио је вечерас Марко Ђурић поводом најновијих изјава косовског председника Хашима Тачија.

Тачи је вечерас рекао да „што се тиче претњи из Србије то су празне претње, да је кренула војска, вратила би се као и воз“.

Ђурић је, уз ироничну опаску да смо „претрнули“, у изјави Тањугу рекао да за Тачија има само једно питање: Због чега је са својим јунацима таквом и толиком брзином напустио Косовску Митровицу и журио да испуни рок који му је председник Србије оставио?

 

 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*