Da li je Vacić sve vreme znao da je novinar živ?

0

Opoziciono nastrojeni glumac Sergej Trifunović, kao i većina njemu sličnih tviteraša, juče je na Tviteru prozivao Vučićev režim zbog nestanka novinara Cvetkovića.

Portal Nacionalist navodi jednu epizodu u kojoj su se sukobili Vacić i Trifunović, a iz koje se vidi da Vacić bez bojazni od osude javnosti pravi šalu na račun navodno nestalog novinara, koji je potom pronađen živ i zdrav:

Možete pretpostaviti, Trfunović, kao i uvek, pokušao je da privuče i skrene pažnju na sebe koristeći uvredljiv rečnik i manipulišući generalizacijama. Za ovog glumca, nije prvi put da se ostrvi na nekog na vrlo vulgaran način, neki bi rekli „bez dlake na jeziku“, a ja bih rekao argumentima primitivca željnjog preko potrebne pažnje.

Na sve to se nadovezao i lider Srpske Desnice Miša Vacić, koji je tvrdio da je novinar živ i zdrav, što se ispostavilo kao tačno.

Svestan u kakvoj situaciji se našao, glumac Sergej je besramno izvređao lidera Desnice, na šta je Vacić ostao pribran i jednostavnim pitanjem pokosio sve prethodne tvrdnje lažnih dramaturga na čelu sa Sergejem Trifunovićem.

Nacionalist

POSTAVI ODGOVOR

*