Да ли су звезде наклоњење Вучићу: Ево шта каже хороскоп!

2

Све популарнији београдски астролог који пише под надимком АстроДулникер, а иза којег стоји један од најпопуларнијих српских блогера Милан Kампонески пише о наталној карти Александра Вучића и потенцијалним догађајима у следеће две године везане за његову владавину…

 

Често ме људи питају кад ће Вучић да падне са власти . .

. . шта ћемо, обично се окренемо астрологији кад нас очај преплави, немоћне од свих конкретних потеза које смо покушали и који су пропали.

Александар Вучић
први део

Ако је веровати подацима који су доступни, Вучић је рођен 5. марта 1970. године у 13 часова у Београду.

Александар је Риба са подзнаком Рака.
Моја драга пријатељица и одличан астролог Јована Лучић Гајић каже да тамо где у наталној карти падне поље Рака ту човек показује особине које су типичне за његово поднебље, народ и културу.

Слика Вучићеве наталне карте

С обзиром да Вучићу Рак пада у прво поље (ЈА) то значи да је он лично типичан представник нашег народа. Он доживљава све као типични Србин и понаша се као типични Србин.

Месец влада знаком Рака па да бисмо мало комплетирали слику о њему, битно је да погледамо где се налази његов натални Месец и какве аспекте има, а његов Месец је у Водолији у 8. кући.

Један опис за Месец у Водолији ми се урезао у памћење, наиме велики Миле Дупор је негде написао „Вољен чак и кад је зао“.

И то се скроз уклапа у слику о Вучићу, чак и кад смањи пензије пензионерима он је и даље вољен и то највише с њихове стране, јер је најтипичнији Србин у овом тренутку пензионер и они воле тај његов Месец чак и кад их директно пљачка.

Занимљиво је да Месец у наталном хороскопу државника представља народ, с обзиром да Месец у хороскопу нашег актуелног председника представља и њега самог, онда није чудо што он себе доживљава као народ, оно – Народ то сам ја.

Он зато савршено уме да се обрати просечном гласачу, јер је то он сам . . не треба њему маркетинг стручњак, само да пусти себе да буде оно што јесте.

С обзиром да је тај Месец, као што сам већ рекао, у Водолији (промене, реформе) онда он себе доживљава као реформатора, а исто тако га доживљава и типичан Србин.

Вучић и не би могао да опстане на власти да на било који начин промени тај курс „реформа“ јер знаком Водолије владају Уран који је, рекох већ, планета реформе и промене, али и Сатурн који је планета историје, традиције, догме . .

Уран (реформе) из Вучићевог хороскопа подржава тај Месец (народ) добрим аспектом из 4 поља (темељ, породица, родни град), а Сатурн из десетог (успех, животни зенит) прави изузетно лош аспект на ту целу причу.

Из његовог натала је било јасно да ће се десити заокрет у политици кад стигне на власт, јер је њега на власт у Србији довела конзервативна Србија (Сатурн у 10), али тренутком освајања власти он окреће леђа конзервативној Србији и окреће се Урану у 4, постаје прогресивни реформатор.

Диспозитор и тог Урана и тог Сатурна је Венера у Рибама, што је на први поглед добро, међутим због снажног аспекта са Плутоном (цепање, разарање) његова реформистичка ће завршити исто као и његова конзервативна и ратнохушкачка политика.
Обесмислиће је и напустити.

Много тога је јасно из председникових звезда (осим тренутка кад ће пасти с власти, или је мене само страх да кажем да ће то бити тек за 4 или не дај боже тек 7 година).

Вучићев Месец има „широки“ квадрат са Сатурном и Марсом, што између осталог даје и гломазну грађу, али и склоност депресији, као и осећај да га неко стално напада – Марс (напад) у широком квадрату са Месецом (он лично, али и његов народ).

Иначе, Месец (он и народ) у осмој кући је склон фобијама, параноји, па ми зато имамо трансфер његових страхова и стално влада осећај да имамо колективну шизофренију.
Kад се на то дода и Сатурн у лошем аспекту јасно је непрестано рушење његовог и нашег угледа, трпња од инфериорних, неприхватање његових реформи међу другосрбијанцима . .

(Други део)Да ли су звезде наклоњење Вучићу: Ево шта каже хороскоп!

Да не бих написао предугачак текст и да не бих сувише удавио са овим постом о Вучићу, други део о његовој личности и шта га чека у будућности ћу написати сутра . . .

www.facebook.com/astrodulniker

2 КОМЕНТАРА

  1. Прворазредна глупост на самом почетку ове смјехотресне тираде – Вучић као неко са Раком у 1. пољу је „типичан представник нашег народа. Он доживљава све као типични Србин и понаша се као типични Србин.“ Шта је то ‘типичан Србин’ и како се то ‘типичан Србин понаша’ аутор овог малоумљем прожетог састава није дефинисао. Ако ово већ важи за Вучића, зашто то исто не би важило и за сваког другог грађанина Србије са Раком у 1. пољу? Аутор би морао да оде на дубинско снмање мозга, јер очигледно не схвата колико се оваквим квазиастролошким булажњењима бламира.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*