ДАЧИЋ МРKОЊИЋУ: „Ако се не смириш, носићеш ме НА ДУШИ“

0

Ако се не смириш, носићеш ме на души, поручио је лидер социјалиста Ивица Дачић свом страначком колеги и потпредседнику СПС Милутину Мркоњићу.

То је, између осталог, била Дачићева реакција на Мркоњићеву изјаву од пре неколико дана, у којој наводи да је спреман да сарађује са бившим градоначелником Београда Драганом Ђиласом, који је поново „у трци“ за првог човека престонице.
Kако преноси „Kурир“, након што је у Њујорку, где је боравио претходних неколико дана, чуо шта се десило, Дачићу „дословно није било добро“.

– Веома се узрујао, јер социјалисти имају одличну сарадњу са напредњацима. Скочио му је шећер и било му је веома лоше – прича извора овог медија.

Лидер СПС Ивица Дачић потврдио је да се лоше осећао.

– Нећу у детаље, сада сам добро, што је најбитније. Шлогираћу се једном због њега и свих тих беспотребних ствари. Чим одем из земље, моји из странке ми направе неку глупост – рекао је Дачић.
„Инцидент“ са Мркоњићем и Ђиласом можда би прошао незапажено, да његову изјаву нису пренели махом сви медији, а уследиле су и реакције коалиционих партнера СПС – напредњака. О Мркоњићу је из Давоса говорио и председник Србије и СНС Александар Вучић, поручивши да свако има право на избор.

 

Курир

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*