Дачић: СПС неће подржати Зорану Михајловић за председничког кандидата!

0

Председник социјалиста Ивица Дачић изјавио је данас да нема намеру да се меша у то ко ће бити председнички кандидат Српске напредне странке, али да је свакако СПС тај који одлучује кога може подржи као евентуалног заједничког кандидата.

– Зорана Михајловић (функционерка СНС) је последњи човек на свету кога можемо подржати као заједничког председничког кандидата. А, што се тиче одласка из странака, морам признати да у томе немам искуство као што она има – рекао је Дачић одговарајући на њену опаску да је Дачић „последњи човек на свету који ће се питати о кандидату СНС за председника, а саопштено из Службе за информисање Главног одбора СПС.

Она је раније данас на свом Фејсук профилу, поводом претходне Дачићеве изјаве да социјалисти не би њу подржали за председника Србије ако би је кандидовао СНС.

– Kао што СНС није бирао ни Бранка Ружића и Предрага Марковића, који су толико пута до сада нападали мене и моје пријатеље из СНС, као што нисмо СНС и ја криви што људи одлазе од Дачића, тако Дачић неће одређивати кога ће СНС да предложи на изборима за председника Србије – поручила је Михајловић и додала да ће то учинити искључиво Александар Вучић и највише руководство СНС.

Она је написала и да очекује од свих коалиционих партнера у Влади Србије, па и од Дачића, да подрже кандидата СНС кога одреди премијер Вучић.
Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*