Даница Драшковић: Мира Марковић је Слоби смештала политичка убиства

0

Даница Драшковић, супруга лидера СПО, огорчена је због тврдњи Мире Марковић да су политичка убиства деведесетих намештена тадашњој власти како би се срушио и компромитовао Слободан Милошевић.

Драшковићева каже да је то што Марковићева није доступна органима правде „криминал“.

– Нису достојне никаквог коментара њене болесне приче о било чему, а посебно о политичким убиствима која је она сместила свом мужу, тражила их и наређивала. Окончани судски процеси и казне њеним друговима, који су све признали, најбољи су коментар. Kриминал је то што је она ван домашаја правде, за та убиства у којима је неспорна њена улога и одговорност, као и то што добија велики медијски простор да напада своје жртве – наводи Драшковићева.

Деведесетих је покушан атентат на Вука Драшковића у Будви, као и на Ибарској магистрали, када су погинула четворица чланова СПО. Одмах након ових инцидената Драшковић је оптужио тадашњу власт Слободана Милошевића за убиства и атентат на њега.

Подсетимо, Мира Марковић дала је ексклузивни интервју Kуриру, у ком је између осталог навела да СПС Слободана Милошевића користи само за кампању, као и да та партија више не постоји, већ је „под липом“.

Одмах после тога уследиле су оштре реакције СПС који су у саопштењу навели да Мира Марковић „жели да их уништи, као што је уништила Слобу“.

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*