Дарко Костић дечацима нудио 5.000 динара за односе?

0

У склопу истраге саслушан је У.У. (23) који је оштећеног Ш.Б. (22) повезао са креатором

Дизајнеру Дарку Костићу недавно је продужен притвор због сумње да је сексуално узнемиравао више особа међу којима је 15-годишњи дечак. Дарко Костић је преко Фејсбука бирао дечаке и нудио им новац за сексуалне услуге, пишу медији.

Наиме, у склопу истраге саслушан је У.У. (23) који је оштећеног Ш.Б. (22) повезао са креатором.

„Не сећам се када је на мој профил на Фејсбуку стигао захтев од Дарка Костића. Ја сам га питао ко је он. Мислим да ми је рекао да је дизањер, а потом додао: „Полако, упознаћемо се“ и након тога ми је понудио 5.000 динара за сексулане услУге. Одговорио сам му да нисам заинтересован и да ћу му јавити уколико неко од мојих пријатеља буде био. Ја сам изашао из куће и показао то пријатељима. Нико није прихватио овако нешто“, исрпичао је сведок а потом открио како је оштећеног Ш.Б. упознао са Дарком.

„Ми њега зовемо Кнеле. Рекао сам му да ми се обратио Дарко Костић и да му је нудио све живо, значи кокаин, „бомбоне“ екстази и слично. Кенеле се заинтересовао јер му је рођендан био сутрадан и желео је да се части“, рекао је сведок у тужилаштву, а сам Ш.Б. је потврдио причу сведока.

Добио сам број од Драка Костића за ког нисам знао ко је, а уједно је У.У. њему оставио мој телефон. Костић ми је потом послао поруку: „Могу да ти набавим коакин, ексере, МДМА, све што ти треба“, а потом ми је послао захтев на Фејсбуку како бисмо могли да препознамо један другог када се сретнемо“, сведочио је Ш.Б.

Са Костићем се нашао код једног хотела а онда су кренули у његов стан.

„Већ на столу у стану стајао је црвени тањирић поред кога је у кесици био кокаин, а на столу се такође налазио спид. Дарко ме је питао да ли желим спид да пробам, на шта сам рекао да желим само кокаин. Знао сам да је кокаин јер сам се након конзумирања осећао као бос. Након тога сам запалио цигарету и сео на угаону гарнитуру, а Дарко који је седео са моје десне стране својом левом руком ме је ухватио за полни орган“, испричао је младић који га је после тога ударио и побегао из стана.

Скочио сам и питао га „Шта то радиш?“, након чега сам га ударио песницом у главу. Рекао ми је: „Извини, није то требало тако да се деси“. Тада сам из беса узео његов телефон и излетео из стана. Он ми је у наредним данима представљајући се као неки инспектор слао вулгарне поруке: „Мајмуне један врати тај телефон“, „Зато што ме тераш да се цимам толико, видећеш шта ћу да ти урадим кад те будем ухватио, посведочио је Ш.Б.

Шокатна преиска Дара Костића и малолетног Л.Ј. који је оптужио дизајнера за сексулано злостављање, просцурила је у јавност. Наиме, у порукама се између осталог види да је Дарко младићу подвалио камагру и обећао велику славу.

Aло

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*