Деклан Хејс: Запад на Хитлеровом путу!

0

Кад ћемо пред судом видети Камерона, Блера, Хилари Клинтон, Медлин Олбрајт, Обаму, Буша Млађег?

Кад покушамо да гледамо на Сирију објективно, на чијој би страни требало да буде цивилизација?

Видимо Председника Асада. Био је у Бакингемској палати са Њеним Краљевским Величанством само пре неколико година. А сада су он и председник Путин највећи непријатељи британске владе. И, који су Путинови и Асадови злочини?

Видимо како се демонизују и Асад и Путин. Асад је средовечни лекар, припадник средње класе. Моћ има војска, а не он. Па су зато и њих представили као ђаволе. What is the overall plan?

И, какав је крајњи план? Крајњи план је да се растуре све те заједнице у Сирији, Јужној Русији, на Кавказу и свуда другде и претворе се у тржишта, вазале и робове Запада.

Како се уопште дође до оваквог закључка? Да видимо – цела прича је око избеглица, али не и о узроцима који су довели до избеглица. Нису Асад и Путин направили избегличку кризу. То Америка иде около, упада у државе, изазива ратове, уништава државе као што је Сирија. Погледајте све оне земље које су растурене раније – Палестину, Либију, Ирак и Јемен. Оно шзо се ових дана догађа у Јемену је срамно – исто толико срамно колико и све оно што се догађало у 20. веку. А ми би требало да не кажемо ништа, да увесељавамо те људе који своја нова оружја тестирају на Јемену – најсиромашнијој арапској земљи.

Читав план Запада се дакле састоји у томе да се створи свет какав желе САД и њихови савезници. Је ли ово лудило? Јесте, али и Хитлерови планови су били лудило.

Данас у НАТО седе веома опасни људи, као што су Хилари Клинтон и Обама, они следе ту лудачку и нездраву политику, а следе их многи здрави људи, као што су и Хитлера следили.

nirnbergГледали смо како Тони Блер масакрира милионе Ирачана и извукао се. Гледали смо како Дејвид Камерон масакрира Либијце – и он се извукао. Где год иду, уништавају све, уз коришћење било ког оружја, било у тврдом или у меком рату. И све што могу је да се деру да су Асад и Путин криви.

Не кривим ја крокодила зато што је крокодил. Не кривим ни НАТО што је крокодил. Кривим медије и друге људе који знају шта се догађа, а сви знамо. Сви у Русији знају. Али медији саопштавају лажи које свим овим поменутим људима омогућавају да се извуку и не одговарају за своје језиве ратне злочине.

Концепт суђења за ратне злочине појавио се у Нирнбергу након нацистичких злочина. Али све што сада раде је да поставе пред суд једног или двојицу малих Африканаца. Кад ћемо пред судом видети Дејвида Камерона, Тонија Блера, Хилари Клинтон, Медлин Олбрајт, Барака Обаму, Буша Млађег? Нећемо.

Катехон

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*